Stresskursus for ledere

stress kursus for ledere

Målgruppe

Dig der som leder gerne vil blive bedre til at adskille privatliv og arbejdsliv og opnå mere ro, balance og velvære.

Beskrivelse

Ledere er i dag under et stort press, hvor de konstant skal performe, skal tænke innovativt og omstille sig et globalt og omskifteligt miljø.

Efter en lang arbejdsdag har mange svært ved at lægge arbejdet fra sig, og i stedet tager de bekymringerne med hjem. Det betyder, at kroppen er i konstant alarmskab, og på længere sigt kan det føre til fysiske og psykiske sygedomme som hjertekarsygdomme, angst og depression.

Dette kan du forebygge med et mindfulness kursus hos os. Her vil vi hjælpe dig med mentale øvelser, hvor du bliver bedre til at træffe beslutninger, klare kommunikation og får et mere afbalanceret sind, hvor du bliver bedre til at adskille arbejdsliv og privatliv.

Tidligere har vi rådgivet både private og virksomheder som Hvidovre Hospital, Rødovre kommune og Novo Nordisk. Vil du eller din virksomhed med på næste hold? Så kontakt os endelig.

Pris

Aftales individuelt. Bemærk at der pålægges moms for virksomheder.

Sted

Aftales med virksomheden og kan enten blive afholdt på arbejdspladsen eller hos os på Skøjtevej 27E, 2770 Kastrup, København (400 m. fra Kastrup metro station).

(Click here for English)

Stresskursus i mindfulness for ledere