Stresshåndtering og trivsel på arbejdspladsen

stresshåndtering og trivsel på arbejdspladsenMålgruppe

Medarbejdere og ledere

Beskrivelse

Stress er en af de største folkesygedomme i Danmark og noget af det, der skaber flest sygedage fra arbejdet.

Efter en lang arbejdsdag har mange svært ved at lægge arbejdet fra sig, og istedet tager de bekymringerne med hjem. Det betyder, at kroppen er i konstant alarmskab, og på sigt kan det medføre fysiske og psykiske sygedomme som hjertekarsygdomme, angst og depression.

Derfor er stresshåndtering et vigtigt emne, som virksomheder i stigende grad fokuserer på for at skabe en mere stabil ledelse, gladere medarbejdere og mere succesfuld virksomhed.

Det er dokumenteret, at mindfulness er yderst effektivt for at forebygge og behandle stress-symptomer. Derfor tilbyder vi kurser til ledere og medarbejdere i stresshåndtering og trivsel på arbejdspladsen, så de bliver bedre rustede til håndtere pressede situationer, udføre arbejdsopgaver og sikre effektiviteten på arbejdspladsen.

Tidligere har vi rådgivet både private og virksomheder som Hvidovre Hospital, Rødovre kommune og Novo Nordisk. Vil du eller din virksomhed med på næste hold? Så kontakt os endelig.

Pris

Aftales individuelt. Bemærk at der pålægges moms for virksomheder.

Sted

Aftales med virksomheden og kan enten blive afholdt på arbejdspladsen eller hos os på Skøjtevej 27E, 2770 Kastrup, København (400 m. fra Kastrup metro station).

(Click here for English)

Stresshåndtering og trivsel med mindfulness på arbejdspladsen