Online kursus for psykologer og læger samt psykoterapeuter og andre faggrupper (30 timer)

MBSR (Mindfulness-baseret stress reduktion) kursusforløb

Underviser

mindfulnesslærer Kenan HansenJeg er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og mindfulnesslærer. Jeg holder kurser i mindfulness for privatpersoner, behandlere, virksomheder og institutioner. Til daglig anvender jeg mindfulness og kognitiv terapi i psykoterapi og supervision.

Jeg har en uddannelse indenfor Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School i USA. Desuden er jeg undervist af prof. Jon Kabat-Zinn (MBSR), prof. Jean Kristeller (Mindful Spisning) og Thich Nhat Hanh (Zen).

Samtidig har jeg selv praktiseret mindfulness i mange år og har en stor erfaring med undervisning i mindfulness. Derudover har jeg haft mange kurser og retreats i både Danmark og udlandet – herunder Great Vow Zen Monastery, Oregon i USA, Mindfulness-baseret kognitiv terapi i Danmark, Shambhala Meditation Center i Frankrig og Vipassana International Academy i Indien.

Målgruppe

Dette online kursus er for psykologer og læger (75 %), samt andre faggrupper såsom sygeplejersker, pædagoger, socialrådgivere, psykologpraktikanter mv. (max. 25 %), som er interesserede i at anvende interesserede i at anvende mindfulness både i dagligdagen og på arbejde. Kurset er velegnet til personer både med kendskab eller uden kendskab til mindfulness.

Pris

Efter aftale.

LÆS MERE OM KURSET HER: https://psykisksundhed.dk/mindfulness-baseret-stress-reduktion-mbsr/