Online kursus for psykologer og læger samt psykoterapeuter og andre faggrupper (30 timer)

MBSR (Mindfulness-baseret stress reduktion) kursusforløb

Underviser

mindfulnesslærer Kenan HansenJeg er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og mindfulnesslærer. Jeg holder kurser i mindfulness for privatpersoner, behandlere, virksomheder og institutioner. Til daglig anvender jeg mindfulness og kognitiv terapi i psykoterapi og supervision.

Jeg har en uddannelse indenfor Mindfulness-baseret stress reduktion (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School i USA. Desuden er jeg undervist af prof. Jon Kabat-Zinn (MBSR), prof. Jean Kristeller (Mindful Spisning) og Thich Nhat Hanh (Zen).

Samtidig har jeg selv praktiseret mindfulness i mange år og har en stor erfaring med undervisning i mindfulness. Derudover har jeg haft mange kurser og retreats i både Danmark og udlandet – herunder Great Vow Zen Monastery, Oregon i USA, Mindfulness-baseret kognitiv terapi i Danmark, Shambhala Meditation Center i Frankrig og Vipassana International Academy i Indien.

Målgruppe

Dette online kursus er for psykologer og læger (75 %), samt andre faggrupper såsom sygeplejersker, pædagoger, socialrådgivere, psykologpraktikanter mv. (max. 25 %), som er interesserede i at anvende interesserede i at anvende mindfulness både i dagligdagen og på arbejde. Kurset er velegnet til personer både med kendskab eller uden kendskab til mindfulness.

Pris

6.400 kr. inkl. kursusmateriale, meditationer på lydfil og kursusbevis.
Halv pris for arbejdsledige/studerende/pensionister.
OBS Tilmelder du dig også til vores andre kurser, opnår du 25% rabat ved køb af andet kursus og 50% af tredje kursus.

Dato/tid

Datoerne kommer snart.
 
LÆS MERE OM KURSET HER: https://psykisksundhed.dk/mindfulness-baseret-stress-reduktion-mbsr/