Online kursus for psykologer og læger samt psykoterapeuter og andre faggrupper (30 timer)

MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) kursusforløb

mbsr kursus billede

Målgruppe

Dette online kursus er for psykologer og læger (75 %), samt andre faggrupper såsom sygeplejersker, pædagoger, socialrådgivere, psykologpraktikanter mv. (max. 25 %), som er interesserede i at anvende interesserede i at anvende mindfulness både i dagligdagen og på arbejde. Kurset er velegnet til personer både med kendskab eller uden kendskab til mindfulness.

Underviser

Kenan Hansen
mindfulnesslærer Kenan HansenJeg er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og mindfulnesslærer. Jeg holder kurser i mindfulness for privatpersoner, behandlere, virksomheder og institutioner. Til daglig anvender jeg mindfulness og kognitiv terapi i psykoterapi og supervision.

Jeg har en uddannelse indenfor Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School i USA. Desuden er jeg undervist af prof. Jon Kabat-Zinn (MBSR), prof. Jean Kristeller (Mindful Spisning) og Thich Nhat Hanh (Zen).

Samtidig har jeg selv praktiseret mindfulness i mange år og har en stor erfaring med undervisning i mindfulness. Derudover har jeg haft mange kurser og retreats i både Danmark og udlandet – herunder Great Vow Zen Monastery, Oregon i USA, Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi i Danmark, Shambhala Meditation Center i Frankrig og Vipassana International Academy i Indien.

Dato/tid

Torsdage i 2023: 5. okt. (en time længere), 12. okt., 26. okt., 2. nov., 9. nov., 16. nov., 23. nov. kl. 17.30-20.00 og sidste gang 30. nov. (en time længere) + Lørdag den 18. nov. en hel dag med mindfulness (kl. 9.00-18.00)
 
LÆS MERE OM KURSET HER: https://psykisksundhed.dk/mindfulness-baseret-stress-reduktion-mbsr/