Gratis introduktion til mindfulness

Gratis introduktion til mindfulness

gratis introduktion til mindfulness september 2019I en tid hvor den moderne hverdag bliver mere og mere stressende for mange mennesker, er der stor risiko for at de mest basale, men også de vigtigste ting i livet, bliver glemt. Mange tager sig ikke tid til at være til stede i nuet og til at være bevidst opmærksomme på sig selv og sine relationer i livet.

Mindfulness handler om at genskabe en forbindelse til netop disse egenskaber – de egenskaber, der har en så stor indvirkning på vores livskvalitet. Derfor tilbyder vi et introducerende kursus til mindfulness hvor du vil blive introduceret til de mange positive egenskaber, som mindfulness kan tilbyde. Her bliver du klogere på hvordan du bruger mindfulness i hverdagen.

Kurset er især rettet til dig, der er i tvivl om mindfulness er noget for dig. Kurset kombinerer generel information, teori og praksis ved hjælp af blandt andet gruppemeditation, som kan være en meget inspirerende oplevelse!

Kurset består således af:

  • Grundlæggende information om mindfulness
  • Hjælp til at integrere minfulness-princippet i hverdagen
  • Udøvelse af mindfulness-meditation
  • Muligheden for at tale med terapeut

Introduktionskurset er åbent for alle – begyndere såvel som mere erfarne.

Dato

Mandag den 30. september kl. 17.30-19.00.

Sted

Skøjtevej 27E, 2770 Kastrup, København (400 m. fra Kastrup metro station).

Underviser

mindfulnesslærer kenan hansen
Kenan Hansen
Kenan Hansen er uddannet mindfulnesslærer og autoriseret psykolog. Kenan har mange års meditationspraksis bag sig. Kenan er primært uddannet indenfor Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School i USA. Han er undervist bl.a. af de anerkendte Prof. Jon Kabat-Zinn (MBSR), Prof. Jean Kristeller (Mindful Spisning) og Thich Nhat Hanh (Zen). Desuden har han mange kurser/retreats fra både Danmark og udlandet – herunder Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi i Danmark, Shambhala Meditation Center i Frankring og Vipassana International Academy i Indien.

Pris

Gratis

Tilmelding

Vi har begrænset siddepladser til dette kursus, så derfor er det nødvendigt at sende en e-mail til info@mindfulnesskurser.dk for at sikre dig en plads.