Målgruppe

Alle som er nysgerrige på mindfulness og som gerne vil vide, hvilken forskel det kan gøre for både dit psykiske og fysiske helbed.

Beskrivelse

Stress, angst og depression er nogle af de største folkesygedomme i Danmark, og de fleste kan nikke genkendende til en hverdag fyldt med stress og lange to-do-lister, hvor de glemmer at passe på sig selv og deres krop.

Derfor tilbyder vi en gratis introduktion til mindfulness, hvor du vil få introduktion til de væsentlige begreber indenfor mindfulness, og blive klogere på, hvordan du kan anvende mindfulness til at få en mere afbalanceret hverdag.

Kurset er for alle nivauer, og vi gennemgår både teori og praktiske øvelser, som du selv kan implementere.

Program:

  • Grundlæggende information om mindfulness
  • Hjælp til at integrere minfulness i hverdagen
  • Mindfulness-meditation
  • Muligheden for at tale med terapeut

Det sker mandag d. 30. september kl. 17.30- 19.00 på Skøjtevej 27E, Kastrup (400 m. fra metroen).

Oplægget er en introduktion til vores 8- ugers kursus med start 8. oktober 2019 men du er også velkommen til at komme forbi, hvis du bare er nysgerrig og gerne vil vide mere om mindfulness.

Da vi har begrænset pladser, vil vi bede dig om at sende en mail til for at sikre dig en plads. (Der er stadig ledige pladser!)

Vi glæder os til at møde dig!

Adresse

Skøjtevej 27E, 2770 Kastrup, København (400 m. fra Kastrup metro station).

Om underviseren

Kenan Hansen

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet underviser i mindfulness med mange års erfaring.

mindfulnesslærer Kenan Hansen

Et af mine specialeområder er Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR), som jeg har tillært på University of Massachusetts Medical School i USA. Her er jeg blevet undervist af anerkendte professorer som Jon Kabat-Zinn (MBSR), Prof. Jean Kristeller (Mindful Spisning) og Thich Nhat Hanh (Zen).

Derudover har jeg haft mange kurser og retreats i både Danmark og udlandet – herunder Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi i Danmark, Shambhala Meditation Center i Frankring og Vipassana International Academy i Indien.